MITT UTSTYR TIL FLUEFISKE

Her er en oversikt over mine favoritt fluestenger. 

G. Loomis fluestenger

G. LOOMIS 

På starten av 2021 signerte jeg en avtale om å bli G. Loomis ambassadør i Norge. Jeg er stolt og ydmyk over dette, og det er et langsiktig samarbeid som jeg gleder meg veldig til. Vi er også veldig glade for å ha fått med John Bond som den andre ambassadøren for G. Loomis i Norge, og vi vil etter hvert både holde kastedemoer og legge til rette for at folk får testet de nye fantastiske stengene. Jeg har laget en oversikt over mine favoritt G. Loomis fluestenger på denne siden. 

Min første G. Loomis- stang hadde jeg for over 20 år siden. Det var en GLX 9´klasse 4. Hele sommeren 2020 brukte jeg ei annen stang, en G. Loomis Asquith 590, og den var så rå at jeg tenkte at dette er et stangmerke jeg kan tenke meg å være en del av. Jeg gleder meg til fortsettelsen, og tenker at de neste årene blir veldig spennende. 

PATAGONIA

Jeg har vært tilknyttet Patagonia i mange år, og filosofien deres med å være miljøbevisste i praksis og i tanker, har alltid tiltalt meg. Patagonia lager også noe av de beste og mest velprøvde og fungerende klærne og vaderne som finnes, på grunn av dem og den norske importøren Outdoor AS så kan jeg bruke de beste og mest comfy klærne som finnes på fjell- og fisketurer. De nye Swiftcurrent- vaderne er trolig de beste vaderne som er å få, og fra og med 2021 så kommer disse vaderne også i damemodeller, i tillegg til de to herremodellene. 

ABEL REELS 

teksten her

AndreBrun_GLoomis_DSC_5946_.jpg
Z72_0455-Edit-Edit.jpg
Z72_6209-Edit-Edit.JPG