top of page

MITT UTSTYR TIL FLUEFISKE

* Mine beskrivelser av ulike G. Loomis fluestenger

​* Abel sneller

* Patagonia vadere

* Costa Polariserte solbriller

* Airflo flueliner 

 

G. LOOMIS 

På starten av 2021 signerte jeg en avtale om å bli G. Loomis ambassadør i Norge. Jeg er stolt og ydmyk over dette, og det er et langsiktig samarbeid som jeg gleder meg veldig til. Jeg har laget en oversikt over mine favoritt G. Loomis fluestenger på denne siden. 

Min første G. Loomis- stang hadde jeg for over 20 år siden. Det var en GLX 9´klasse 4. Hele sommeren 2020 brukte jeg ei annen stang, en G. Loomis Asquith 590, og den var så rå at jeg tenkte at dette er et stangmerke jeg kan tenke meg å være en del av. Jeg gleder meg til fortsettelsen, og tenker at de neste årene blir veldig spennende. 

PATAGONIA

Jeg har vært tilknyttet Patagonia i mange år, og filosofien deres med å være miljøbevisste i praksis og i tanker, har alltid tiltalt meg. Patagonia lager også noe av de beste og mest velprøvde og fungerende klærne og vaderne som finnes, på grunn av dem og den norske importøren Outdoor AS så kan jeg bruke de beste og mest comfy klærne som finnes på fjell- og fisketurer. De nye Swiftcurrent- vaderne er trolig de beste vaderne som er å få, og fra og med 2021 så kommer disse vaderne også i damemodeller, i tillegg til de to herremodellene. 

ABEL REELS 

Abel lager noen av de mest pålitelige sneller som finnes. Og av alle snelleprodusenter så er det ingen som har vunnet så mange priser og har flere IGFA-verdensrekorder enn ABEL. De lager alle snelledelene selv etter de høyeste standarder på sin egen fabrikk i USA. 

"Abel has the most loyal customers of any brand in our industry. If you want the best reel money can buy, choose an Abel." Telluride Angler

Jeg fikk min første Abel i 1996, en vakker svart Abel PT .5, og et par år senere en Abel Super 6N. Det var et håndtverk jeg aldri hadde sett maken til, og det var en mangeårig drøm jeg endelilg holdt i hånden. Så gikk det noen år da jeg var tilknyttet en annen snelleprodusent, og for to-tre år siden var jeg så heldig å bli ambassadør for Abel. Det gir tilgang på sneller jeg før bare kunne drømme om, og det har skjedd mye siden 1996. I dag har de fantastiske sneller som SDF (Sealed Drag freshwater) og SDS (Sealed Drag Saltwater) i tillegg til Vaya og TR med det vakre klassiske utseende og click-drag. Perfekt for lette fluestenger og klassisk tørrfluefiske i småelver. Nyeste tilskuddet på stamtavla er arbeidsjernet Abel ROVE. Her har Abel gått tilbake til sitt velprøvde korkbrems-system, og den er laget for å temme det sterkeste av saltvanns- og elvefisker. 

Z72_6209-Edit-Edit.JPG
AndreBrun_GLoomis_DSC_5946_.jpg
Z72_0455-Edit-Edit.jpg
bottom of page